Verden er bedre, end vi tror

2022 har budt på masser af udvikling her hos Grow Energy, og rigtig meget af det er med vores medlemmers kamp for klimaet.

Lagt online: søndag 29 januar 2023

Selvom ulykkerne stod i kø i 2022, er der også sket gode ting i verden. En af de gode nyheder er, at verdens produktion af strøm ikke belaster klimaet mere, end det gjorde året før, og det er glædeligt!

2022 har budt på masser af udvikling her hos Grow Energy, og rigtig meget af det er med vores medlemmers kamp for klimaet.

Hvad støtter vi? Vi støtter en bred vifte af projekter og initiativer, der gavner menneskers liv, samfundet og planeten.

Vi benytter udelukkende verificerede projekter med bevist virkning. Det er vores kunders garanti for, at deres CO2-aftryk fra vores produkter bliver kompenseret 200%.

 

Nøgletal for Grow Energy i 2022

 • Vi har fjernet næsten 55.000 ton CO2 i 2022, hvilket gør, at vi sammen med vores kunder allerede har fjernet 89.000 ton CO2 i atmosfæren
 • Vi har plantet 110.000 træer i fødselsdagsgave til vores medlemmer
 • Vi er op på 17.000 husstande, der kører på vores CO2 neutrale gas og strøm
 • Vi fortsætter samarbejdet med vores 4 verificerede klimaprojekter
 • Vi har netop underskrevet en kontrakt på, at vi hos Grow Energy skal fjerne 200.000 ton CO2 over de næste to år igennem;
  • Skovbeskyttelse i Kariba
  • Solfarm i det sydlige Vietnam
  • Vandkraft i Laos
  • Beskyttelse af regnskovsreservatet i Colombia

 

Vi kunne ikke gøre det uden jer medlemmer!

For at få jordens klima i balance igen, skal der en massiv indsats til. Der skal ske store ændringer, og mange af dem kræver politiske beslutninger, men der er også behov for ændringer, som vi selv kan bidrage til.

I 2023 har vi sat os et mål for, at vi skal fjerne yderligere 55.000 ton CO2 i atmosfæren samt plante 200.000 træer til vores kunder på deres fødselsdag.

Jeg er bevæget over, hvor mange danskere der er gået til opgaven på så kort tid, det gør mig simpelthen så stolt som direktør for Grow Energy.

Uden jeres støtte og hjælp ville vores arbejde ikke være muligt.

Vi håber, at I også vil være med os i 2023 i klimakampen – og mange år frem. Vi vil i hvert fald gøre vores for fortsat at gøre vores kunder de mest tilfredse og verden til et bedre sted.

Tak fordi du læste med!