Det er træerne, der skal redde os

Sammen med vores partner Eden Reforestation Projects har vi forpligtet os til at plante træer i blandt andet Mozambique.

Lagt online: mandag 16 maj 2022

Hos Grow Energy er vores mission enkel – vi skal fjerne så meget CO2 som muligt. Vi skal på globalt plan fjerne 1.000.000 ton CO2 fra jordens atmosfære hvert år.

For at nå vores mål om at mindske de globale klimaforandringer og tab af biodiversitet, fortsætter vi det tætte samarbejde med Eden Reforestation Project.

Eden Reforestation Projects er en non-profit, der aktivt bekæmper klimakrisen ved at genplante verdens skove. Eden arbejder direkte med landsbyer og lokalsamfund, der lider af ekstrem fattigdom som følge af skovrydning og ødelæggelse af det land, der opretholder dem.

Organisationen sørger for rimelig løn til landsbybeboere, ansætter og træner dem til at plante træer, bygge den infrastruktur, der understøtter dem, og beskytte sig mod ulovlig skovhugst, krybskytteri og andre trusler. Vi håber, at andre, både i vores branche og andre steder, vil slutte sig til os i vores forpligtelse til at blive CO2-neutrale.

Mozambique – plant et træ

Sammen med vores partner Eden Reforestation Projects har vi forpligtet os til at plante træer i blandt andet Mozambique. Vi har netop modtaget billeder af vores skov, som vi er utrolig stolte og glade af. Tak til alle vores medlemmer, det er på grund af jer, vi planter som aldrig før.

I samarbejde med Eden Reforestation Projects går vores indsats i Mozambique ud på at beskytte kystsamfundet mod miljøkatastrofer, forbedre fiskeriet, fjerne kulstof fra atmosfæren, øge biodiversiteten samt bekæmpe fattigdom. Nonprofitorganisationen har indtil nu i Mozambique formået at:

🌳   69,5 millioner+ træer

👩🏾‍🤝‍👨🏿   600+ ansatte – Med en rimelig løn

 

Mozambique projekt