Grøn kæmpe aftale til GROW ENERGY 'Vi skifter gear og er stolte'!

Der er mange gode miljøprojekter, som vi gerne vil støtte. For at nå vores mål om at mindske de globale klimaforandringer og tab af biodiversitet, har vi i denne måned fået en ny kæmpe aftale med South Pole på plads.

Lagt online: mandag 20 juni 2022

Klimaforandringerne behøver ikke længere nogen lang introduktion. I de seneste år har vi igen og igen set eksempler på det ekstreme vejr, og ingen kan være i tvivl om, at vi står over for store klimamæssige udfordringer.

Grow Energy blev sat i verden for at bidrage til en bæredygtig verden. Vi har en kæmpe rolle for samfundet og en klar purpose. Vi har sat mål for den grønne omstilling. Vi engagerer os i verden. Vi vil bremse opvarmningen!

Vi vil gøre en forskel for vores alle sammen klode. Og vi kan alle gøre en indsats for en bedre og grønnere verden, hvor vi alle kan holde ud at leve. Vi skal kæmpe for, at vi efterlader et bedre samfund til vores børn, end det vi overtog.

 

Klimaet lige nu: Kloden bliver varmere, havene stiger, isen smelter.

Der er mange gode miljøprojekter, som vi gerne vil støtte. For at nå vores mål om at mindske de globale klimaforandringer og tab af biodiversitet, har vi i denne måned fået en ny kæmpe aftale med South Pole på plads.

South Pole er den eneste virksomhed på det nordiske marked, der udvikler egne projekter til frivillig klimakompensation. Hvert projekt er nøje udvalgt og evalueret for at sikre den størst mulige klimafordel og bidrage til FN’s 17 globale bæredygtighedsmål.

De 17 verdensmål for bæredygtig udvikling er verdens arbejdsplan for blandt andet at bremse klimaforandringerne. Målene vedkommer os alle, både rige og fattige lande, virksomheder og individer.

Som en førende aktør inden for klimakompensation mobiliserer South Pole finansiering mod klimaprojekter i udviklingslandene, hvilket fører til bæredygtighedsgevinster.

 

Hvor meget går den nye kæmpe aftale ud på?

Grow Energy køber CO2-kompensation gennem South Pole, som i samarbejde med virksomheder og regeringer verden over støtter flere end 700 bæredygtigheds-projekter i 40 lande.

Vores ny aftale som er underskrevet i juni måned, kommer samlet set til at bidrage med en reduktion i CO2-udslippet på 185.000 ton over de næste 18 måneder. Med dette projekt har vi taget et væsentligt skridt mod den rigtige retning og vores mål.

Grøn omstilling er godt for både dit personlige velvære og for kloden. Det har hele tiden været vores overbevisning, at mange danskere gerne vil gøre noget for klimaet. Vi forsøger kontinuerligt at påvirke vore kunder til at købe bæredygtige produkter og at vælge et miljøvenligt alternativ. Vi vil fortsat gerne engagere og informere vores medlemmer i miljøansvar, så alle kan bidrage til et fremtidigt mere positivt klimaaftryk.

Tak til alle jer medlemmer. Det samarbejde vi har haft, og fortsat vil have, er værdifuldt. For vi kan ikke løse den store opgave, som Verdensmålene repræsenterer, alene. Vi er nødt til at stå sammen.

Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for et godt grønt råd, er du velkommen til at ringe til kundeservice på tel 35 15 00 67 alle hverdage 09.00 – 15.00 eller udfylde en kontaktformular her.