Virksomhederne er helt centrale i den grønne omstilling

Vi har alle sammen et fælles ansvar for at tænke grønnere, og hos Grow Energy er vores mission nu også at skabe miljørigtige løsninger til virksomheder, der ønsker at implementere bæredygtighed i deres virksomhed.

Lagt online: onsdag 17 august 2022

Den grønne omstilling står og banker på døren, og det har den gjort i et godt stykke tid nu.

Flere kigger i retningen mod politikerne, eller i retningen af de unge – hvor presset reelt set bør ligge på virksomhederne, som er det helt store tandhjul for at lykkes med parisaftalens målsætning.

De udfordringer vi står overfor, er tæt forbundet med virksomhedernes værdikæder, og måden hvorpå de designer og fremstiller produkterne.

Heldigvis ønsker danske virksomheder i stigende grad at tage del i den grønne omstilling. Men at gøre virksomheden grønnere stiller også krav til miljøvenlige energiløsninger.

Derfor tilbyder Grow Energy nu muligheden for at få 100% CO2 kompenseret energi for virksomheder. Vi kalder det for Zero Hero Business.

Vi har alle sammen et fælles ansvar for at tænke grønnere, og hos Grow Energy er vores mission nu også at skabe miljørigtige løsninger til virksomheder, der ønsker at implementere bæredygtighed i deres virksomhed.

Vores arbejde med omstillingen er fundamentet for, at vi er her rigtig mange år frem, og det er også fundamentet for, at virksomheder er her mange år endnu.

 

Virksomheder har travlt!

En investering i 100% CO2 kompenseret energi er derfor ikke alene for verdens skyld men i høj grad også for virksomhedernes egen skyld. For den grønne omstilling er i fuld gang og de virksomheder, der ikke tilpasser sig, kan hurtigt komme til at opleve udfordringer.

I mange år har den grønne omstilling netop været noget, man kunne være først med på. Et mindset, der kunne differentiere en virksomhed fra dens konkurrenter. Dog er dette ikke tilfældet længere.

Den grønne omstilling er nemlig blevet et grundvilkår for rigtig mange virksomheder, og der er stigende forventninger fra samfund, kunder og samarbejdspartnere i forhold til, at virksomhederne tænker bæredygtighed ind i forretningen.

For bedre at kunne hjælpe virksomhederne på vej i den grønne omstilling tilbyder Grow Energy derfor som noget helt nyt muligheden for, at virksomheder kan få 100% CO2 kompenseret energi.

Som erhvervskunde hos Grow Energy, kan man derfor med ro i maven sige, at virksomhedens energiforbrug er 100% CO2 kompenseret.

Så snart virksomheden er tilmeldt strøm eller gas hos Grow Energy, vil man modtage et certifikat for det gældende kalenderår, som er en anerkendelse af, at man bruger 100% CO2 kompenseret energi.

Certifikatet kan være et nyttigt værktøj for de virksomheder, der ønsker at vise, at bæredygtighed står øverst på deres dagsorden.

Certifikatet kommer i forskellige formater og kan frit bruges til markedsføring på virksomheden kommunikationskanaler – både online og offline.

Grow energy til din virksomhed