Hvem er Grow Energy

Grow Energy er leverandør af 200% CO2-kompenserede produkter.

Lad os starte med det vigtigste. I 2019 satte mængden af CO2 i atmosfæren nye rekorder. 18% forøgelse fra 2015 til 2019. Derfor skal vi gøre noget nu. Det kan ikke vente.

Lige nu udleder en gennemsnitlig dansker 17 ton CO2 om året. Hvis vi skal overholde klimamålene, skal det sænkes til 2-3 ton CO2 årligt. Vi tror på, at det er vigtigt at gøre en indsats for vores planet ved at reducere vores CO2-udslip og derudover kompensere så meget CO2 som overhovedet muligt. Grow Energy er grundlagt med tanken om, at vi alle kan gøre en stor forskel, og at selv nemme valg kan have en afgørende effekt for klimaet.

Vi tror på et simpelt valg, og derfor kan du ikke vælge til eller fra hos os – du skal blot vælge os. Når du er kunde hos Grow Energy, fjernes dit CO2-aftryk udledt via vores produkter altid.

En grønnere fremtid

FN har opstillet 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling, og i Danmark har politikerne forpligtet sig til at reducere udledningen af drivhusgasser i 2030 med 70 procent. Det sender et klart signal om, at fremtiden skal være grønnere, og at vi skal være mere bevidste om vores eget CO2-aftryk. Derfor er der brug for virksomheder, som har et hjerte, der banker helt og holdent for klimaet og en grønnere jord. Det har Grow Energy.

Strøm, gas og internet er for mange en uundværlig ressource i hverdagen, men det er samtidig også en stor synder, når det kommer til udledning af CO2. Det er selvfølgelig ikke muligt at slukke for det hele i morgen. Derfor mener vi, at det næstbedste, vi kan byde vores jord, er at rydde op efter os selv og fjerne vores eget CO2-aftryk.

På nuværende tidspunkt bliver den strøm, som produceres via sol og vind, desværre blandet med strøm produceret fra olie og kul, inden det kommer ud til din stikkontakt. Vi tager derfor skridtet videre og kompenserer alt CO2 fra den sorte strøm, du desværre altid vil modtage en del af.

Vores mission er, at vi skal fjerne 500.000 ton CO2 fra jorden hvert år med hjælp fra vores kunder.

Alle de projekter, vi benytter til at fjerne CO2 med, er beskrevet her. Vi benytter udelukkende verificerede projekter med bevist virkning. Det er din garanti for, at dit CO2-aftryk fra vores produkter bliver kompenseret 200%. Det er på tide, at vi rydder op efter os selv.